Friday 2 March 2018

رموز التداول إنستافوريكس


Ринок акцій.


Сток-маркет (в США) і ринок Форекс мають між собою ряд відмінностей. У Росії сток-маркет так само прийнято називати акціонерним ринком. У чому ж відмінність між цими двома ринками؟


1. Робота на Сток-маркеті починається вранці о 9.30 і триває до 16.00 годин дня за часом Нью-Йорка. Тому трейдери، які здійснюють більшу частину угод вдень، не можуть активно торгувати на Сток-маркеті в цей час доби. На відміну від нього، ринок Форекс працює цілодобово (крім суботи та неділі، в ці дні торгівля не йде)، що дозволяє трейдеру не підлаштовуватися під ринок، а самому підібрати найбільш зручний і відповідний для себе час торгівлі.


2. З огляду на те، що на сток-маркеті ведеться торгівля тисячами акцій різних компаній، вгадати або передбачити، на які акції і яких компаній ціни будуть рости або، навпаки، знижуватися، дуже складно або практично неможливо. Так само، як повністю ознайомитися з усіма ними. З ієї ієї ієї ієї к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а.


Ф Ф Ф Ф Ф Ф Ф Ф Ф Ф Ф Ф Ф Ф Ф Ф Ф Ф Ф Ф Ф Ф Ф Ф Ф Ф،،،،،،،،،،،،،،............................................................... Також вартість цих валютних пар відносно долара і відносно один одного піддається впливу економічних подій та новин набагато сильніше، на відміну від акцій компаній на Сток-маркеті.


Проаналізувати об'єктивні економічні чинники، що впливають на стан справ усередині країн، що цікавлять، набагато легше، тому що економічні новини завжди знаходяться у вільному доступі завдяки регулярній публікації їх засобами масової інформації.


3. У часи погіршення економічного становища всередині країни і постійного падінняя ринку، інвестори، які торгують на Сток-маркеті، опиняються в дуже складному становищі. У такі моменти їх дохід знижується вельми критично، а в деяких випадках може й зовсім впасти до нуля، якщо інвестор не візьме в борг гроші у брокера для ведення гри на пониження. طلب معاودة الاتصال تفاصيل اتصال بالشركة تفاصيل اتصال بالشركة تفاصيل اتصال بالشركة اسم العلامة التجارية: к к і і і і і і і і і і і і і і і і і і і і і і і і і і і і і і і і і і і і і і і і і і і і і і і і і і і...................................


У цей час на ринку Форекс، на відміну від сток-маркета، трейдери ведуть торгівлю، купуючи зростаючі в ціні і продаючи падаючі в ціні валюти. Це і є основний принцип ведення торгівлі та одержання з неї прибутку на ринку валют Форекс.


я я я я я я я я я я я я я я и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и.................................................... Як і на Сток-маркеті، на ньому також є ймовірність втратити всі свої кошти.


Відкрити реальний فوريكس-рахунок.


Завантажити термінал ميتاترادر.


Відкрити навчальний فوريكس-рахунок.


Взяти участь в конкурсах.


Отримай бонус 30٪ до кожного поповнення.


АНАЛІТИКА ФОРЕКС.


НАШІ ПРОЕКТИ.


حقوق الطبع والنشر © 2007-2018 إنستافوريكس. Все права защищены Финансовые услуги предоставляются إنستافوريكس غروب.


Бренд ИнстаФорекс является зарегистрированной собственностью ГК ИнстаФорекс.


إنستانت ترادينغ يو لت регулируется سيسيك، номер лицензии 266/15.


إنستانت ترادينغ يو لت (Кипр) зарегистрирован فكا (Великобрит & # 225؛ ния) под номером 728735.


إنستانت ترادينغ لت (Виргинские Острова) лицензируется بفي فسك، номер лицензии سيبا / L / 14/1082.


إنستا سيرفيس لت зарегистрирован فسك Сент-Винсент، регистрационный номер IBC22945.


إنستافوريكس إيت أوك لت компания، зарегистригванная в Англии и Уэльсе، регистрационный номер 10802032.


Форекс аналітика.


Для великої кількості трейдерів Форекс - аналітика є незамінним інструментом ефективної торгівлі. Завдяки якісній аналітичній інформації ви завжди зможете бути в курсі останніх ринкових трендів، а також володіти професійно складеними прогнозами щодо руху валютного ринку в майбутньому.


Аналітичні матеріали، представлені в розділі، є інтелектуальною працею штату аналітиків компанії إنستافوريكس.


Ці огляди не є прямими рекомендаціями чи приводом для дій، а несуть у собі виключно аналіз поточної ситуації на валютному ринку. В деяких випадках погляд аналітиків на будь-які зміни в поточній ситуації ринку можуть розходитися، в зв'язку з цим ми рекомендуємо Вам стежити за публікаціями тільки одного аналітика، який на Ваш погляд найбільш ясно і вірно оцінює ситуацію на міжнародному валютному ринку Форекс.


Огляд форекс - аналітики.


У цьому розділі представлена ​​найбільш свіжа ікаунальна аналітика по валютному ринку Форекс. Матеріали، представлені у вигляді аналітичних статей، розділені на шість основних тем: фундаментальний аналіз؛ фрактальний аналіз؛ хвильовий аналіз؛ технічний аналіз؛ огляди. прогнози.


Форекс - календар.


Актуальний Форекс - календар є незамінним інструментом кожного сучасного трейдера. У Форекс - календарі Ви зможете знайти повний перелік подій ринку Форекс на ту чи іншу дату، а також розклад святкових і вихідних днів.


Форекс - новини.


В розділі «Форекс - новини» вод компанії إنستافوريكس ви завжди зможете знайти найсвіжіші новини з усіх фінансових майданчиків світу. Компанія إنستافوريكس є офіційним передплатником на стрічки новин від найбільш авторитетних і шанованих інформагентств світу.


رئيس الأخبار.


уі у з з з и и и и и и и и и и Prime، Тут ви знайдете найактуальніші новини про тенденції на ринках، рухах валютних курсів і акцій، прогнози експертів، періодичну звітність за базовими показниками і індексам، інформацію зі злиттів і поглинань، інвестицій، новини єврозони і багато іншого، що، безумовно، допоможе вам у побудові вашого торгового плану. برايمي نيوس - це достовірні، оперативні і справді найважливіші новини з усього світу.


Торговый План.


Мы предлагаем вашему вниманию раздел «Торговый план»، который включает в себя обзор ключевых событий рынка Форекс на предстоящую неделю. Вся информация، тщательно отобранная и обработанная нашими специалистами، позволит вам с минимальными затратами времени узнать، بواسطة каким инструментам и в какое время стоит ожидать движения курса валют и какие сделки стоит открыть для получения прибыли.


Ринок Форекс зсередини.


Ринок Форекс зсередини - це статистичні дані по торгової активності Форекс-трейдерів. Завдяки тому، що брокера إنستافوريكس вибрали більш 7 000 000 клієнтів по всьому світу، яку публікує статистика відображає точні показники поточних трендів валютного ринку. Перш за все розділ «Ринок Форекс зсередини» буде корисний тим трейдерам، які будують свою торгову стратегію на основі фундаментального аналізу.


Горящий прогноз.


Этот раздел посвящен самым важным экономическим событиям в мире и сигналам технического анализа. Благодаря «Горящему прогнозу» вы будете знать، что произойдет в мире в ближайшем будущем и как это скажется на поведении валютных курсов. Изучение профессиональных прогнозов позволит вам принимать правильные торговые решения.


نمط غرافيكس.


باترن غرافيكس - плагін для торгової платформи MetaTrader4، який є індикатором графічних фігур. Інструмент дозволяє аналізувати графіки، а також отримувати своєчасну інформацію про те، коли краще вийти з ринку або в якому напрямі відкрити угоду. Індикатор має функцію миттєвого повідомлення при виникненні графічних фігур на торговому графіку.


Справжнє Форекс - телебачення، що поєднує в собі актуальні освітні програми про валютний ринок، щоденні та щотижневі аналітичні огляди، а також інтерв'ю з викладачами і гуру ринку Форекс.


Карта ринку.


Карта ринку - новий інструмент для торгівлі на валютному ринку، розроблений фахівцями ІнстаФорекс. Карта ринку дозволяє оперативно оцінити торгову ситуацію на основних фондових майданчиках США، Канади، Швейцарії، Великобританії، Китаю. من نحن؟


Відкрити реальний فوريكس-рахунок.


Завантажити термінал ميتاترادر.


Відкрити навчальний فوريكس-рахунок.


Взяти участь в конкурсах.


Отримай бонус 30٪ до кожного поповнення.


АНАЛІТИКА ФОРЕКС.


НАШІ ПРОЕКТИ.


حقوق الطبع والنشر © 2007-2018 إنستافوريكس. Все права защищены Финансовые услуги предоставляются إنستافوريكس غروب.


Бренд ИнстаФорекс является зарегистрированной собственностью ГК ИнстаФорекс.


إنستانت ترادينغ يو لت регулируется سيسيك، номер лицензии 266/15.


إنستانت ترادينغ يو لت (Кипр) зарегистрирован فكا (Великобрит & # 225؛ ния) под номером 728735.


إنستانت ترادينغ لت (Виргинские Острова) лицензируется بفي فسك، номер лицензии سيبا / L / 14/1082.


إنستا سيرفيس لت зарегистрирован فسك Сент-Винсент، регистрационный номер IBC22945.


إنستافوريكس إيت أوك لت компания، зарегистригванная в Англии и Уэльсе، регистрационный номер 10802032.


Калькулятор трейдера.


Ціна пункту по валютних парах розраховується، виходячи з поточного курсу валютної пари.


Зверніть увагу، 1 лот компанії إنستافوريكس дорівнює 10000 أوسد.


Нижче наведені формули для розрахунку вартості пункту по валютних парах і كفد:


Розрахунок вартості для 1 пункту (1 بيبس):


1. زس / أوسد c. п. = 1 * (обсяг угоди) 2. أوسد / زس c. п. = 1 / (أوسد / زس) * (обсяг угоди) Для أوسد / جبي c. п. = 100 / (أوسد / جبي) * (обсяг угоди) Для أوسد / روب و ور / روب c. п. = 10 / (أوسد / روب) * (обсяг угоди) 3. آا / بب c. п. = (آا / أوسد) / (آا / بب) * (обсяг угоди)


Розрахунок вартості пункту в كفد:


с. п. = обсяг * розмір контракту * мінімальна зміна ціни.


Чому إنستافوريكس використовує лот 10000 замість стандартного 100000؟


إنستا فافوريكس إنستافوريكس إنستا فافوريكس إنستا فافوريكس إنستا فافوريكس إنستا فافوريكس إنستافوريكس إنكسافوريكس إنكسافوريكس إنكسافوريكس إنكسافوريكس إنكسافوريكس إنكسافوريكس إنكسافوريكس إنكس فوركس: Для того، щоб зробити можливою таку технологію، був введений нестадартний розмір лота 10000، який при операції на 0.01 лота дає ціну пункту 0.01 USD، тобто абсолютний мінімум، який дозволяє власникам рахунків до 5000-10000 максимально контролювати свої ризики. У той же час، розмір лота в 10000، робить зручними розрахунки вартості пункту при відкритті угод.


إنشاء حساب في فيسبوك: شراء في نهاية المطاف 0.01 إنستافوريكس-лота = Ціна пункту 0.01 أوسد.


Угода 0.1 إنستافوريكس-лота = Ціна пункту 0.1 أوسد.


Угода 1 إنستافوريكس-лот = Ціна пункту 1 أوسد.


Угода 10 إنستافوريكس-лотів = Ціна пункту 10 أوسد.


Угода 100 إنستافوريكس-лотів = Ціна пункту 100 أوسد.


Угода 1000 إنستافوريكس-лотів = Ціна пункту 1000 أوسد.


Зручність розрахунків і можливість поєднувати в одному торгівельному рахунку одразу три рівня الفوركس торгівлі робить-إنستافوركس лоти незаперечною перевагою торгівельних умов компанії إنستافوركس.


Відкрити реальний فوريكس-рахунок.


Завантажити термінал ميتاترادر.


Відкрити навчальний فوريكس-рахунок.


Взяти участь в конкурсах.


Отримай бонус 30٪ до кожного поповнення.


АНАЛІТИКА ФОРЕКС.


НАШІ ПРОЕКТИ.


حقوق الطبع والنشر © 2007-2018 إنستافوريكس. Все права защищены Финансовые услуги предоставляются إنستافوريكس غروب.


Бренд ИнстаФорекс является зарегистрированной собственностью ГК ИнстаФорекс.


إنستانت ترادينغ يو لت регулируется سيسيك، номер лицензии 266/15.


إنستانت ترادينغ يو لت (Кипр) зарегистрирован فكا (Великобрит & # 225؛ ния) под номером 728735.


إنستانت ترادينغ لت (Виргинские Острова) лицензируется بفي فسك، номер лицензии سيبا / L / 14/1082.


إنستا سيرفيس لت зарегистрирован فسك Сент-Винсент، регистрационный номер IBC22945.


إنستافوريكس إيت أوك لت компания، зарегистригванная в Англии и Уэльсе، регистрационный номер 10802032.


Новини Форекс Онлайн.


Ексклюзивна новинна стрічка ІнстаФорекс - Ваш надійний помічник у світі Форекс. Провідні форекс & نداش؛ аналітики з колосальним досвідом роботи на ринку، десятки професійних аналітичних статей щодня، будь-які типи аналізу. Крім того، Ви можете скористатися календарем ІнстаФорекс، завдяки якому Ви завжди будете в центрі інформаційного потоку.


رموز الفوركس.


كل يوم الآلاف من التجار العملة إجراء صفقات باستخدام أدوات التداول المختلفة، ولكل منها تسمية الفردية الخاصة بها. تمثل هذه الصفحة قائمة كاملة من رموز عملة إسو بما في ذلك الخطوط العريضة لأزواج العملات.


يجب أن يوضع في الاعتبار أن التداول في الفوركس يحمل مستوى عال من المخاطر. قبل اتخاذ قرار بالتداول في سوق الفوركس، يجب عليك التفكير بعناية في الخسائر التي قد تتكبدها عند التداول عبر الإنترنت. يجب أن تتذكر أن أسعار الأسهم، والمؤشرات، والعملات، والعقود الآجلة على الموقع الرسمي MT5 قد تختلف عن القيم في الوقت الحقيقي.


إذا كنت قد قررت البدء في كسب المال على الفوركس، بعد أن وزن إيجابيات وسلبيات، يمكنك العثور على مجموعة واسعة من المعلومات المفيدة بما في ذلك الرسوم البيانية، ونقلت من الأدوات المالية، إشارات التداول، والبرامج التعليمية على البوابة الإلكترونية. تحسين كفاءة التداول الخاص بك مع المعلومات المكتسبة من MT5.


Ф'ючерси.


Ф'ючерс в перекладі з англійської означає майбутнє، саме в майбутньому і є специфіка даного контракту.


Іншими словами، ф'ючерс повинен бути виконаний в заздалегідь обумовлену дату - це вказується в специфікації контракту на ф'ючерс. Найпоширенішими є контракти на товари، найбільш широко використовувані в повсякденному житті. Це ф'ючерси на:


Ф'ючерси бувають двох видів:


Перший в основному використовують учасники реального сектора економіки. Наприклад، фермери укладають ф'ючерсні контракти для продажу свого товару в майбутньому за прийнятною ціною. Покупцям потрібні ф'ючерси для гарантованої покупки сировини для переробки. Таким чином сторони страхуються від непередбаченої ситуації на ринку.


Другий вид використовують трейдери для отримання прибутку від коливання цін، тут не йдеться про реальну покупку. Наприклад، трейдер، купуючи ф'ючерс на нафту за 48 доларів за барель، отримає прибуток 8 доларів за барель، якщо ціна зросте до 56 доларів. і і і 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8..................... 40 40 40 40 40. Трейдеру не потрібно зберігати або перевозити товар в разі покупки інзі маніпуляції، досить лише зробити кілька кліків мишкою.


Де торгувати ф'ючерсами؟


الصفحة الرئيسية للمتجر المنتجات العناصر التي يشملها العرض أعلى المبيعات نيو أريفالز التقييم بيانات الاتصال الرئيسية:


Нью-Йоркська товарна біржа - نايمكس (نيويورك Merchantile تبادل) Термінова товарна біржа в Чикаго - CBOT (مجلس شيكاغو للتجارة) Чиказька товарна біржа - CME (بورصة شيكاغو التجارية) Міжнародна нафтова біржа в Лондоні - IPE (بورصة البترول الدولية) Лондонська міжнародна іж і і і ю ю ю ю ю ю - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


Торгівля ф'ючерсами: нюанси.


Процес торгівлі ф'ючерсами схожий з процесом торгівлі на Форекс. На ф'ючерсних ринках працюють аналогічні принципи технічного і фундаментального аналізів، ті ж індикатори، графіки і правила установки ордерів. Більше того، спочатку усе це розроблялося саме для торгівлі ф'ючерсами، оскільки вони з'явилися набагато раніше за ринок Форекс. Проте не варто забувати про те، що ф'ючерсна торгівля все ж має декілька важливих відмінностей:


Ф Ф Ф Ф Ф Ф Ф Ф Ф Ф Ф Ф Ф Ф Ф Ф Ф Ф Ф Ф Ф Ф і і і і і і і і і і і і і і і і і і і і і і і і і і і і ка ка ка ка ка ка ка ка ка ка ка ка ка ка ка ка ка ка ка ка ка ка ка ка ка ка ка ка ка ка ка ка ка ка ка ка ка ка ка ка ка ка ка ка ка ка ка ка ка ка ка ка і і ка і і і і і і і і і і і ка ка ка і і і і і ка ка ка і ка і і ка. З ф'ючерсами так не вийде. Ф'ючерсний контракт має дату витікання. Якщо ви не закриєте позицію самостійно، то вона буде закрита примусово за останньою ціною в день і годину витікання ф'ючерсного контракту. Ви повинні стежити за датою витікання ф'ючерсного контракту і вчасно переходити на пізніший контракт. Код ф'ючерсу складається з декількох частин. Перші символи в позначенні вказують на товар (золото، нафта، бавовна і так далі)، в наступних символах вказаний місяць і рік постачання ф'ючерсу. Наприклад، NGQ0 означає ф'ючерс на газ (نغ - ناتشورال غاس)، Q - Серпень.


Існують наступні позначення місяців، на які торгується ф'ючерси:


Як відомо، Форекс - це позабіржовий ринок، котирування поставляє велику кількість банків і дилерів. Тому ви можете торгувати за цінами، які помітно відрізняються від цін в іншого брокера / дилера. З ф'ючерсами це неможливо، тут торгівля ведеться тільки на біржах، і тільки конкретний покупець і продавець формують котирування. Кожна котирування має не тільки ціну، але і об'єм - за нею стоїть конкретний покупець або продавець. Біржі на своїх сайтах викладають котирування за попередню торгівельну сесію (торговий день) з точністю до кожного тика. Тому у всіх брокерів на ф'ючерсах в торгових терміналах однакові котирування.


Розміри ф'ючерсних контрактів строго стандартизовані біржею، яка встановлює кількість і якість вказаного в них товару. Наприклад، 1 ф'ючерсний контракт на свинячі туші (ي) обумовлює поставку 40000 фунтів свинячих туш певного розміру؛ ф'ючерс на золото (غ) обумовлює поставку 100 тройських унцій золота не нижче 995 проби؛ фюючерс на сиру нафту (ф'ючерс на нафту) обумовлює поставку 1000 баррелів сирої нафти певної якості. Котирування ф'ючерсів однозначні і єдині для всього світу.


Як купити ф'ючерс؟


Якщо у вас досі немає рахунку у брокера، то в першу чергу треба його відкрити і перерахувати суму، необхідну для того، щоб придбати вибраний ф'ючерс. Гроші стають для біржі деякою страховкою на випадок، якщо куплені контракти подешевшають.


Залежно від вибраної біржі і незалежно від того، що є базовим активом - нафта، золото і так далі، на депозитному рахунку треба мати суму، що становить від двох до десяти відсотків від повної вартості базового активу، який лежить в основі ф'ючерсу. Розрахунок такої суми гарантійного забезпечення (вхідної маржі) відбувається بواسطة SPAN - універсальній методиці، створеній в результаті аналізу цінових змін на цей базовий актив.


На ринках часто використовується і так звана підтримувальна маржа، це коли частина грошей на рахунках клієнтів блокується для підтримки їх відкритих угод. Приміром، у момент купівлі або продату фюючерсу на нафту برنت гравцеві необхідно мати на рахунку чотири тисячі доларів вхідної маржі، і дві тисячі - підтримувальної маржі.


Після закриття угод، в період експірації، електронні системи، оброблювальні заявки، автоматично ведуть розрахунок об'єму прибутків або збитків، які зараховуються на рахунки або списуються з торгових рахунків трейдерів відповідно.


Що таке експірація ф'ючерсів؟


Експірація ф'ючерсів - дата виконання умов контракту між сторонами. Після настання такої дати ф'ючерсний контракт на біржі стає недійсним.


Біржа، залежно від вибраного фінінструмента، має різні дати експірації، які в обов'язковому порядку прописуються в специфікації біржового контракту. Так، термін закінченяя ф'ючерсного контракту індексу S & P 500 водбувається чотири рази в рік - у березні، червні، вересні، грудні.


Стежити за процесом експірації не складно، оскільки кожен контракт має своє умовне позначення або код. У специфікації контракту прописана його розшифровка і значення.


к к и и д д ю ю ю ю ю ю ю ю ю ю ю ю ю ю ю ю ю ю ю ю ю ю ю ю ю ю ю ю ю ю ю ю ю ю ю ю ю ю и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и ор ор ор ор. Річ у тому، що в цей час ринок стає тонким і легко керованим. Паралельно з експірацією можуть відбуватися неприродні рухи цін. У крузі трейдерів існує думка، що саме у цей момент на арену виходять великі гравці، які рухають ринок в потрібному їм напрямі.


Хеджування ф'ючерсними контрактами.


Хеджування ф'ючерсними контрактами - це найбільш частий вид хеджування، ​​який здатний застрахувати від зміни цін на товари. Необхідно знати، що його результатом є не лише зниження ризиків، але і скорочення можливого прибутку. Існує два види хеджування:


Хеджування купівлею (його також називають хеджом покупця، або довгим хеджом) пов'язане з придбанням ф'ючерсу، що забезпечує покупцеві страхування від можливого збільшення цін в майбутньому.


Під хеджуванням продажу (хедж продавця، короткий хедж) мається на увазі реалізація на ринку товару، і в цілях страхування від можливих несприятливих змін (падінь цін) в майбутньому здійснюється продаж термінових інструментів.


Як заробити на ф'ючерси؟


Якщо ви хочете заробити на ф'ючерси، то вам вигідно буде купити його за заниженою ціною، а продати، природно، дорожче، внаслідок чого отримаєте прибуток. Потім можна ще раз купити цей контракт، коли цона не його знову знизиться، потім знову продати - і прибуток у вас в кишені.


Цей принцип широко відомий، по ньому заробляють і на інших інвестиційнхх інструментах، таких як акції، облігації، валюта، опціони.


Найбільш вигідними ф'ючерсними контрактами вважаються ті، що максимально наближені дотати виконання. Їх ліквідність вище і багато трейдерів звертають увагу саме на них. Ціни на такі ф'ючерси наближені до реальних، і різких стрибків тут навряд чи варто чекати.


Торгівля ф'ючерсними контрактами тільки на перший погляд здається чимось неймовірно складним і незвичайним. На ділі все виглядатиме інакше، якщо ви регулярно працюватимете، вивчатимете ринок، його особливості. Не забувайте، торгівля будь-якими інструментами - ціла наука. Тому читайте книги، ходіть на курси، відвідуйте вебінари، вникайте، пробуйте - і у вас все обов'язково вийде. Удачі!


Відкрити реальний فوريكس-рахунок.


Завантажити термінал ميتاترادر.


Відкрити навчальний فوريكس-рахунок.


Взяти участь в конкурсах.


Отримай бонус 30٪ до кожного поповнення.


АНАЛІТИКА ФОРЕКС.


НАШІ ПРОЕКТИ.


حقوق الطبع والنشر © 2007-2018 إنستافوريكس. Все права защищены Финансовые услуги предоставляются إنستافوريكس غروب.


Бренд ИнстаФорекс является зарегистрированной собственностью ГК ИнстаФорекс.


إنستانت ترادينغ يو لت регулируется سيسيك، номер лицензии 266/15.


إنستانت ترادينغ يو لت (Кипр) зарегистрирован فكا (Великобрит & # 225؛ ния) под номером 728735.


إنستانت ترادينغ لت (Виргинские Острова) лицензируется بفي فسك، номер лицензии سيبا / L / 14/1082.


إنستا سيرفيس لت зарегистрирован فسك Сент-Винсент، регистрационный номер IBC22945.


إنستافوريكس إيت أوك لت компания، зарегистригванная в Англии и Уэльсе، регистрационный номер 10802032.

No comments:

Post a Comment